Prekė įdėta į krepšelįPrekė sėkmingai įdėta į krepšelį.

Siųsti užklausą
Jūsų vardas/įmonės pavadinimas:
Jūsų el. paštas*:
Kontaktinis telefonas:
Komentaras*:
* Pažymėtus laukelius būtina užpildyti.
Krepšelis tuščiasLTIPkameros.lt - vaizdo stebėjimo sistemos

MS-C5372-FPC

Dėl likučio teirautis
Kaina (su PVM): 377.52 €  283.14 €

Siųsti užklausąĮdėti į krepšelį

5MP Motorizuota Pro Dome tinklinė kamera MS-C5372-FPC

„Milesight Motorized Pro Dome“ tinklo kamera yra neperšlampama (IP67), apsauganti ją nuo dulkių, lietaus ir krušos, ir yra atspari vandalams (IK10), todėl idealiai tinka naudoti lauke ir puikus sprendimas naudoti aukštose vietose. rizikos aplinkoje.
Fotoaparate yra galingi IR šviesos diodai su automatiniu kalibravimu, atsižvelgiant į aplinkos šviesos intensyvumą ir fotoaparato mastelio santykį, užtikrinant aiškų naktinio matymo vaizdo diapazoną iki 200 m. 
Išmaniosios IR-LED technologijos ir pažangūs vaizdo apdorojimo algoritmai užtikrina greitą prisitaikymą prie greitai besikeičiančios šviesos, todėl tai puikiai tinka aplinkai, kurioje yra sudėtingos apšvietimo sąlygos, pavyzdžiui, automobilių stovėjimo aikštelėse, kur šios technologijos palengvina valstybinių numerių identifikavimą po automobilių žibintais.
Fotoaparate naudojama apšvietimo kompensacija, skaitmeninis triukšmo mažinimas, automatinis stiprinimo valdymas ir reguliuojami baltos spalvos balanso patobulinimai padeda pateikti aiškią vaizdo medžiagą bet kuriuo metu ir bet kokiomis oro sąlygomis.
Aptemptas, išmanus, kiauryminis fotoaparato dizainas ir „Power Over Ethernet“ (PoE) funkcionalumas leidžia ypač greitai ir efektyviai įdiegti. 
H.265 vaizdo glaudinimas leidžia optimizuoti pralaidumą ir saugojimo efektyvumą, žymiai sumažinant bitų spartą, kuri leidžia pralaidumą ir sutaupyti saugyklą iki 50%? neprarandant kokybės.
Pagrindiniai bruožai: 
„Smart Stream“ (pralaidumas, saugykla ir pralaidumas išsaugomi naudojant „Smart Stream“ (H.265-t taupo 70% –80% pralaidumą, palyginti su H.264)
„Smart IR II“ (derinant tolimąją ir artimąją šviesą, kad būtų galima reguliuoti IR intensyvumą, kad jis atitiktų skirtingas apšvietimo sąlygas)
140 dB WDR (puikus našumas net tada, kai ryškiausių ir tamsiausių sričių šviesumo santykis yra iki 140 dB)
256 GB SD kortelių lizdas (palaikoma ypač didelė išorinė „microSD“ / SDHC / SDXC kortelių saugykla iki 256 GB)
90 kadrų per sekundę @ l080P skiriamoji geba (didelis kadrų per sekundę dažnis)
P-lris (suteikia aiškų vaizdą net ir sudėtingomis apšvietimo sąlygomis)
„Defog“ („Defog“ technologija - atkuria aiškius vaizdus esant miglotam ir ūkanotam orui)
 

Vaizdo stebėjimo sistemos

Paslaugos

Informacija